AKSLINGER - OPPHENG

Drivlinjekomponenter for lastebiler. For/bakakslinger med og uten drift og sperr, fordelerkasser, mellomakslinger

AKSLINGER - OPPHENG  Det er 23 produkter.

Underkategorier

 • MELLOMAKSLINGER

  NB! Viktig info!

   

  * Borring er Ø5mm på alle mellomakslinger, som er standarden innen 1/14 lastebil (Kan eventuelt borres opp til Ø6. Vi kan også levere med foring for montering av akslinger på Ø3.17mm (540 motor) og 4mm akslingtapper)

   

  * Oppgitte mål på mellomakslinger er ende til ende. For senter til senter kryssledd, trekk ifra 20mm på oppgitte lengder.

   

  * 'Gaffelene' på de to mellomakslingene må stå likt i forhold til hverandre for at akslingen skal rotere uten 'rykk og napp', som vist på bildet. Ikke være rotert 90 grader i forhold til hverandre. Et enkelt triks er å montere akslingene sammen slik at de 2 C-klipsene står på samme 'langside'

   

  * Mellomakslingene kan kortes ned inntil 6-7 mm på lengden ved behov (baufil) (firkanthullet har begrenset lengde innover, til det går over til rundt hull)

    

  NB! Mellomakslingene har Ø5mm hull i begge ender som standard. Ved bruk av Servonaut GM32 motor Ikke VGT) må disse akslingene borres opp til Ø6mm i ene enden. Dette kan vi utføre om ønskelig i dreiebenk, bestilling av art.nr 50000 (rustfritt stål, vanskelig å rett hull på 'frihånd')

per side
Viser 1 - 12 av 23 produkter
Viser 1 - 12 av 23 produkter