954

40031

Ny

Gravemaskin 954, 1:14, inkl. radio og alt elektrisk, hydraulisk. (Batteri for maskinen og radioen, 3S LiPo, og lader + div ladekabler ikke inkludert. Hytteinteriør og vinduer ikke inkludert.

 

Video:

 

Liebherr 954

  

  

  

  

Flere detaljer

Leveringstid ca 3 uker

30 800,00 kr

Mer informasjon

954 er en beltegraver i skala 1:14 hvor en maskin i 50 tonns klassen har stått som forbilde.

Matcher ypperlig i størrelse med Tamiya's lastebiler som vi har på programmet.

 
* Elektrisk pumpemotor, sving og beltemotorer
 
* Batteridrift - 12V. Driftstid ca.45 min, med 6000mah LiPo batteri (batteri ikke inkludert) Er plass til større batterier også.
 
* 3 servo-opererte hydraulikkventiler som åpner trinnløst fra lukket til max. volumstrøm.
    
* Hydraulikktrykk: 20-30 Bar
 
* 7.5 u/min på overvogn (8 sek på en runde)
 
* Beltehastighet: 0.31 km/t, tilsvarende 4.5 km/t for orginalen
 
* Solid skuffe i stålplate m/kraftige tenner. Bredde 11 cm. Rommer ca 0.7 liter, ca 1 kg grus. => 2000 L i 1:1
 
* Bygget helt i stålplater, 1.5-3 mm. Det meste er sveiset sammen
 
* 3 stegs belteplater 5cm bredde. Aluminiumslegering.
 
* Arbeidslamper (monteres av kunde som ønskes)
 
* Bredde understell : 235 mm
 
* Vekt 18 kg 
 
 
Maskinen kommer komplett utrustet med hydralikk, eletrisk opplegg inkl. lamper og radiostyring, RTR.
(denne maskinen inneholder null felles deler med Rc4wd maskinene)
 
Omtrent samme størrelse som RC4WD/Volvo 360L, noe kortere stikke (gir 3-4cm kortere rekkevidde), men større skuffe 
 
Radio/elektrisk:
Radioen er ny kompakt type, med skjult antenne. Mulighet for opptil 10 kanaler. 7 kanaler er i bruk i standardoppsettet. x2 3-veisbrytere + x1 2veis bryter er ledig for ekstra-hydraulikk, lys mm.
 
x3 ESC for beltemotorer og svingmotor, børstemotorer. x1 ESC for 
 
Hydraulikk:
x3 ventilblokk med standard størrelse, 'store', ventiler. Disse ventilene er av type 'åpen senter', som vil si at oljen strømmer fritt fra pumpe til tank via ventilene uten trykktap når ingen ventil er i bruk. Dette kontra andre maskiner som har ventiler type 'lukket senter' hvor pumpen jobber på max trykk via overtrykksventil når ingen ventiler er i bruk, og gir høyere strømforbruk.
 
Tank, 250ml, med innebygget pumpe og påmontert overtrykksventil/manometer, noe som gir kompakte byggemål.
 
Undervogn: 
Beltegir med snekkedrev => maskinen vil aldri 'rulle' på beltene under graving.
 
Drivhjul for belter har spesielt utforming som man ikke finner på mange andre maskiner. 'Tennene' er 'fristert' en del for å redusere at stein vil kile seg fat i drevene, men samtidig griper tennene nok til å gi normal fremdrift på beltene. Om stein kiler seg fast i beltene vil beltedrevene 'spinne' isteden for at belter eller girkasse ryker. I tillegg er det fjæring på løpehjul som standard, noe som sikrer en jevn fin gang på beltene.   
 
Generellt:
Dette er en flott skalariktig og solid bygget maskin i stål som vi selv har hatt en detaljert gjennomgang av på verkstedet og testkjørt. Mulig den beste maskinen fra Asia på nåværende tidspunkt. 
 
Førerhus har hengslet dør, men kommer ikke med innredning og vinduer. Dette vil mulig komme som et kit på et senere tidspunkt. Det er klart opplegg for ekstrahydraulikk fremover på bommen. Etterhvert vil vi se på komme med egenutviklet hurtigkobling, alternative skuffer m.m
 
Det er hos oss montert inn en oppgradert radio, ettermontert en noe kraftigere pumpemotor, hevet overvogna 9 mm høyere over beltene, kraftigere ledd og sylinderbolter, og noen andre spesialtilpassninger for det skandinaviske markedet.  
Vi foretar videre en gjennomgang av alt hydraulikk og elektrisk, sjekke for lekkasjer, og testkjøring av hver enkelt maskin før levering kunde.
Søyland industrier har eget maskineringsverksted, kompetanse på design, bygging og vedlikhold av b.l.a egne hydraulikksylindre, gearkasser, overhaling hydraulikkpumper i skala 1:14 m.m og ønsker å bidra til et mest mulig problemfritt maskinhold for deg som vår kunde. Dette vil b.l.a si at vi kan skaffe reservedeler på forholdsvis kort tid av delene som er mest slitasjeutsatt, som sylinderpakninger, beltemotorer, fartsregulatorer, svingmotor, belteplater etc.
 
 

Omtaler

No customer comments for the moment.

Skriv en omtale

954

954

Gravemaskin 954, 1:14, inkl. radio og alt elektrisk, hydraulisk. (Batteri for maskinen og radioen, 3S LiPo, og lader + div ladekabler ikke inkludert. Hytteinteriør og vinduer ikke inkludert.

 

Video:

 

Liebherr 954

  

  

  

  

Skriv en omtale

Tilbehør

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

9 other products in the same category: