360L

40030

Ny

Gravemaskin 360L, 1:14, inkl. radio og alt elektrisk, hydraulisk. (Batteri for maskinen og radioen, 3S LiPo, og lader + div ladekabler ikke inkludert. Ellers komplett)

Flere detaljer

ca 4 uker

36 900,00 kr

Mer informasjon

'Earthmover 360L' er en beltegraver i skala 1:14 hvor en maskin i 40 tonns klassen har stått som forbilde. Modellen setter en ny standard for detaljeringsgrad og realistisk utseende i denne prisklassen! Matcher ypperlig i størrelse med Tamiya's lastebiler som vi har på programmet.

 
* Elektrisk pumpemotor, sving og beltemotorer
 
* Batteridrift - 12V. Driftstid ca.30 min, med 6500mah LiPo batteri (batteri ikke inkludert)
 
* 3 servo-opererte hydraulikkventiler som åpner trinnløst fra lukket til max. volumstrøm.
    
* Hydraulikktrykk: 25 Bar
 
* Beltehastighet: 0.36 km/t, tilsvarende 5 km/t for orginalen
 
* Hovedsaklig bygget i aluminiums plater og støpegods. Enkelte pyntedetaljer er i plast.
 
* 3 stegs belteplater
 
* Bredde på understellet er 248mm
 
* Vekt 26 kg
 
* Ekstrautstyr som hurtigfeste, andre typer skuffer, ripper etc vil bli tilgjengelig etterhvert
 
 
Maskinen kommer komplett utrustet med hydralikk, eletrisk opplegg og radiostyring fra fabrikk. Radiostyrte hydrauliske anleggsmaskiner er generelt temmelig avanserte modeller som vil kreve noe finjustering i starten og underveis (selv om den er betegnet 'RTR' (ready to run) og et bra løpende vedlikehold for optimal funksjon.
For hydrauliske maskiner i denne prisklassen vil man erfaringsmessig regne med noe mer vedlikeholdstid og vedlikeholdskost 'pr.time kjørt' en de dyrer maskinene i 70-80.000 klassen. Ellers ligger disse maskinene jevnt opptil de mer kostbare når det gjelder gravekrefter, lastekapasitet og soliditeten på selve konstuksjonen (bom, over & undervogn etc.) 
Vi vil foretar en gjennomgang av alt hydraulikk og elektrisk, sjekke for lekkasjer, ettermontering oljefilter m.m, og testkjøring før levering kunde. Vi har eget maskineringsverksted, kompetanse på design, bygging og vedlikhold av b.l.a egne hydraulikksylindre, gearkasser, overhaling hydraulikkpumper i skala 1:14 m.m og ønsker å bidra til et mest mulig problemfritt maskinhold for våre kunder.
 

Omtaler

No customer comments for the moment.

Skriv en omtale

360L

360L

Gravemaskin 360L, 1:14, inkl. radio og alt elektrisk, hydraulisk. (Batteri for maskinen og radioen, 3S LiPo, og lader + div ladekabler ikke inkludert. Ellers komplett)

Skriv en omtale

Tilbehør

9 other products in the same category: