Leveranse

Varer på lager sendes senest innen 2 arbeidsdager, som oftest 1 dag, etter betaling er registrert som innkommendeVarene sendes forsvarlig pakket. Betalingsalternativet bankoverføring i.h.t til elektronisk faktura, men kan tilby Paypal ved ønske om det. Innen 1 døgn så har vi som regel registrert betalingen og sender varene fortløpende. Blir ordren lagt inn og betalt før kl 15:00 så kan vi normalt rekke å sende varene samme dag. 

Satser pr 2016. Standard fraktpriser for sporbar og forsikret pakke i Norge starter på ca 90,- og går opp til 160 for inntil 10 kg vekt (Et lastebilbyggesett veier typisk 5-7 kg) 10 - 25 kg er 270,-  

For småting med mindre verdi tilbyr vi å sende med vanlig A-post, fra 40,- Vi har ikke som valg å sende varer over verdi 1000,- NOK i brev, da det ikke er sporing eller forsikring.

Angreretts skjema og pakkseddel følger pakken, eller bil tilsendt på e-post.

Sporings nr er satt opp til å bli sendt til din mobil når pakken er underveis i Posten/Bring systemet.

Retur

Vi tar ubrukte og uskadde lagervarer i retur i 14 dagers angrerettperioden. All retur må avtales på forhånd. Spesialbestilte varer vil normalt ikke kunne returneres, men vi kan ved enkelte tilfeller se på saken og hva som kan la seg gjøre, alt etter type vare.